De feestdagen bij ons thuis

De feestdagen zijn voor mij mooie en gezellige momenten. Dankzij onze (schoon)familie, die erg close is kijken we er elk jaar weer naar uit. We vieren geen kerst, maar zijn wel altijd samen aangezien iedereen vrij is. 

Gister was het weer zover en kwamen we met de hele familie bijeen. Mijn moeder had uitgebreid gekookt, en we hebben heerlijk gegeten.
We doen eigenlijk nooit aan cadeaus, maar lezen is iets wat erg hoog in het vaandel staat binnen onze familie, dus met kerst krijgen we elk jaar een boek. Gister heb ik Mythos van Stephen Fry en Sapiens van Yuval Noah Harari gekregen

Dit kwam perfect uit, gezien mijn koopstop. (lees hier het verhaal over mijn koopstop)
Hier vallen helaas ook boeken onder, dus ik vul mijn tijd momenteel met blogs en artikelen op Medium. Deze boeken had ik al een hele tijd op mijn verlanglijstje staan, dus heel erg blij mee!

Bij mijn ouders op zolder heb ik een stuk of 60 kinderboeken gevonden. Vroeger was ik het liefst de hele dag (en nacht!) aan het lezen, en mijn ouders hebben ALLE boeken bewaard. Elke denkbare klassieker zit er tussen. Mijn kinderen zijn ook gek op lezen, dus die waren hier ook heel blij mee. 
Vandaag ga ik bijkomen van gister en vanavond met de kaarsjes aan beginnen aan mijn boeken. Morgen helaas weer gewoon aan het werk. 
Hebben jullie leuke dagen gehad? Ik hoop het wel!


RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
PINTEREST
LinkedIn
INSTAGRAM

Wat vind jij ervan? Laat het me weten :)

Your email address will not be published. Required fields are marked *